0Tuotteet

Sinulla ei ole kohteita ostoskorissasi.

Product was successfully added to your shopping cart.

­­Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n ja GDPR:in mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Oy MaWe Trading Ab (Y-tunnus: 2529584-5)
Metsäniityntie 4C
64230 Närpiö as.

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Magnus Westerlund
Puhelin +358 50 555 8204
Sähköposti magnus (a) mawetrading.fi

REKISTERIN NIMI

Oy MaWe Trading Ab asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt MaWe Trading-verkkokauppaan asiakkaaksi, ostanut MaWe Tradingista tavaraa ja/tai osallistunut Oy MaWe Trading Ab:n järjestämään kilpailuun, tilaisuuteen tai yhtiökokoukseen.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on MaWe Tradingin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää MaWe Tradingin toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää MaWe Tradingin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. MaWe Trading saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Kumiukko.fi:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

MaWe Tradingilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä MaWe Tradingin asiakaspalveluun, sähköpostitse magnus (a) mawetrading.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan MaWe Trading käytössä, paitsi MaWe Tradingin käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta MaWe Tradingin ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole MaWe Tradingin tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää MaWe Tradingin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee MaWe Tradingin salasanasuojatulla palvelimella.